Mijn favorieten

Kantoorruimte concertgebouwplein

Representatieve kantoorruimte te huur op een schitterende locatie in Amsterdam! Gesitueerd aan het Concertgebouwplein 5 in Amsterdam, op de hoek van de Van Baerlestraat en het Museumplein.
Kantoorruimte Concertgebouwplein 5 Amsterdam
Bijzonder kantoorpand met internationale allure

Het betreft circa 239 m2 VVO verdeeld over de begane grond en eerste verdieping inclusief een aandeel in de algemene ruimte alsmede circa 25 m2 kelderruimte. De begane grond bestaat uit twee grote kantoorkamers, een zijkamer, keuken, toilet en toegang tot de ruime tuin. De eerste etage bestaat uit een vergaderzaal twee ruimte kantoorkamers, kitchenette en toilet. De kelder heeft een vloeroppervlak van in totaal 50 m2 geschikt als berging of archiefruimte, hiervan is 25 m2 reeds verhuurd. Het pand is voorzien van een lift, gedeeltelijk airco, een afzonderlijk in te stellen alarmcentrale en alle units zijn voorzien van kabelgoten. Het gebouw is goed onderhouden en stamt uit circa 1900, tijdens restauraties zijn de authentieke details bewaard gebleven. Zo heeft de eerste etage aan de voorzijde een prachtige vergaderzaal met uitzicht over het Concertgebouw, het Museumplein, Het Rijksmuseum en het Van Gogh museum.

Kantoorruimte Concertgebouwplein 5 AmsterdamPrachtige kantoorlocatie in Amsterdam

Gesitueerd aan het Concertgebouwplein, op de hoek van de Van Baerlestraat en het Museumplein met uitzicht op het Concertgebouw, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum Amsterdam. Parkeergelegenheid op openbaar terrein. Aan het Concertgebouwplein en het gebied rondom zijn diverse parkeermogelijkheden. Tevens zijn er diverse parkeergarages in de directe omgeving. Q-park Museumplein is op nog geen 200 meter afstand gelegen. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus, tram en trein. Bereikbaar met de auto via ring A-10 afslag S108 en S109 en op slechts 20 minuten rijden afstand van Schiphol gelegen.

Meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via +31 (0)20 20 80 020, wij informeren u graag!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring