Mijn favorieten

PRIVATE SALE
Het meest uitzonderlijke vastgoed in Nederland vraagt niet zelden om zeer discrete marktbenaderingen. Onze ervaring met 'Private Sale' heeft ervoor gezorgd dat wij in Nederland de experts zijn geworden op dit gebied. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een exclusieve marktbenadering ontwikkeld die in deze behoefte voorziet. De eeuwenoude principes die Sotheby’s gebruikt bij het veilen van kunst en antiek, hebben wij vertaald naar een 'Private Sale' concept. Op deze pagina treft u een aantal prachtige objecten uit onze portefeuille in stille verkoop. Wij vertellen u graag meer over dit uitzonderlijke vastgoed. 
Bijzonder landgoed gelegen in provincie Utrecht

Aan de rand van eeuwenoude bossen, verscholen in een coulisse landschap met grote volwassen eiken, lange lanen, en mooie doorkijkjes over open velden, ligt het landgoed. Het landgoed is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en kent veel privacy en ruimte. Een plek waar u zo kunt genieten van het buitenleven, dat u de drukte van de dag makkelijk achter u kan laten. Volkomen rustig en sereen maar tegelijk in het bedrijvige hart van het land. Winkels en restaurants zijn dichtbij gelegen, er is volop levendigheid te vinden in de nabije stedelijke centra en de natuurlijke omgeving is perfect voor sport en recreatie. Zo is het zowel in de zomer als in de winter heel goed toeven op en rond het landgoed.

"Rust, privacy, vrijheid en tegelijkertijd zijn stedelijke gemakken op korte afstand gelegen".

Luxe villa gelegen midden in de natuur

Magnifiek landgoed gelegen in een schitterend en karakteristiek landschap. Dit landgoed is direct gelegen aan vaarwater, geheel omringd door landerijen met singels van populieren en knotwilgen en biedt volledige privacy. De voormalige boerderij is volledig getransformeerd naar een luxe villa en zo ontworpen dat elke bewoner een eigen plekje kan vinden voor zijn rust en waar men ook heel goed samen kan zijn in de grotere ruimten. Met een eigen haven, botenhuis, een prachtige landschapstuin, landerijen, stallen, paardenbak en buitenzwembad is dit plekje ideaal voor liefhebbers van ruimte, watersport, rust en natuur. Het landgoed is bereikbaar via een eigen oprijlaan van circa één kilometer. Privacy gegarandeerd!

"Magnifiek landgoed gelegen in een schitterend landschap".

Historic canal house in Amsterdam

This canal house are located at the most disired locations of Amsterdam. The majestic entrance of this exceptional property will grant access to an oasis of peace, space and atmosphere: a timeless urban paradise, in between the dynamic energy of the city heart. This monumental property was built around 1670 and has been the home of many wealthy and influential Dutch families that shaped the modern world. During the years, the house has kept its extraordianary authenticity. All original historical details have been cherished during its long history. This remarkable piece of Dutch heritage gives the next owner an exceptional opportunity to add a new chapter to its rich past.

"Where historic ambiance meets modern comfort".
 

Prachtig landhuis aan het water

Te koop op een van de mooiste locaties tussen Vreeland en Loenen aan de Vecht, direct aan eigen water gelegen een in nieuwstaat verkerend prachtig landhuis.  Nog geen twintig kilometer van Amsterdam, op een betoverend mooie locatie, gelegen aan rivier de Vecht. Het stroomgebied van de rivier de Vecht behoort tot de mooiste regio’s van ons land. In de zeventiende eeuw bouwden rijke Amsterdamse kooplieden op de oevers van de Vecht hun magnifieke buitenplaatsen. Hier, in de koelte van het vele groen en met een weids uitzicht over de voorbij stromende rivier brachten zij met hun familie’s de zomer door en genoten zij van de geneugten van het platteland. 

"Een perfecte symbiose van traditionele schoonheid, elegantie en modern wooncomfort".

Prachtig gerestaureerde boerderij in Friesland

Deze prachtig gerestaureerde boerderij is gelegen in een pittoreske dorpje in Friesland. In deze authentieke 17e-eeuwse monumentale rietgedekte kop-hals-romp boerderij is -naast een heerlijke woning in de “kop”- in 2002 een luxueus gastenverblijf gebouwd voor een comfortabel verblijf op het Friese platteland. In de boerderij zijn een vijftal ruime gastenkamers gerealiseerd, daarnaast heeft de boerderij een luxe appartement met eigen entree. Er is zelfs de luxe van een buitenzwembad. Kortom een boerderij met mogelijkheden voor het realiseren van een groepsaccommodatie, het organiseren van trainingen en cursussen of andere activiteiten.

"Authentieke boerderij middenin de rust van een dorp, maar toch vlakbij grote Friese plaatsen".

Stille verkoop

Wilt u meer informatie over een van onze huizen in stille verkoop of over de verkoop van uw woning door middel van stille verkoop? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)88 37 47 000 of ons kantoor in Amsterdam: +31 (0)20 20 80 020, wij informeren u graag!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen