Terug naar de resultaten
Te koop
Zeedijk 3 in Gaast 8757 JV

Zeedijk 3

8757 JV Gaast
Vraagprijs € 1.700.000,- k.k.

Omschrijving

*Please find English below*

Nieuwgebouwde villa met studio en magnifiek uitzicht op het IJsselmeer!
Op de Zeedijk in het pittoreske dorpje Gaast ligt aan het IJsselmeer deze prachtige nieuw gebouwde villa. Het huis gelegen op een perceel van circa 1273 m2 bestaat uit een hoofdhuis en een naastgelegen
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2015 Woonoppervlakte 285 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Verkopende makelaar

Jim Reerink

Omschrijving

*Please find English below*

Nieuwgebouwde villa met studio en magnifiek uitzicht op het IJsselmeer!
Op de Zeedijk in het pittoreske dorpje Gaast ligt aan het IJsselmeer deze prachtige nieuw gebouwde villa. Het huis gelegen op een perceel van circa 1273 m2 bestaat uit een hoofdhuis en een naastgelegen atelier / garage / kantoorruimte. Het huis is in 2015 volledig nieuw en met heel veel oog voor detail gebouwd en wacht op haar eerste bewoners! Het huis heeft een T-vormige plattegrond waarbij er geen concessies gedaan zijn op het gebied van kwaliteit van het afwerkingsniveau en luxe. Architectenbureau Markus tekende het ontwerp. Door de ligging aan de dijk is er ook een grote woonkamer gepositioneerd op de verdieping met gegarandeerd magnifiek uitzicht op het IJsselmeer. Dit uitzicht is vrijwel nergens te koop!


Begane grond
Via de Zeedijk komt u bij het huis. Deze staat op de hoek van de straat en geeft meteen een verzorgde indruk. Uw auto parkeert u voor de grote garage of op de oprit pal voor het huis. Een royale entree geeft u toegang tot het huis. Hier treft u de ruime entreehal, uiteraard met toilet, meterkast en garderobe en toegang naar de masterbedroom. Als u doorloopt komt u uit in het leefgedeelte met aan de linkerzijde de woonkamer en aan de rechterzijde de positie waar de woonkeuken kan worden gerealiseerd. Hoogtepunt in dit huis is de indrukwekkende trappartij die de begane grond en de verdieping met elkaar verbindt. De trap is uitgevoerd in mahoniehout en de fraaie belijning is werkelijk een lust voor het oog om naar te kijken. In de keukenruimte zijn voorzieningen getroffen om een keuken te realiseren. Al het leidingwerk is voorbereid. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat voor een soort keuken u wenst. Naast de keuken ligt de tuinkamer (circa 25 m2). Een ideale plek om te genieten van een heerlijk ontbijt in de ochtend of een gezellig diner in de avondlijke uren. Het is een fraaie ruimte met een grote hoge vide. Stoere trekstangen geven hier cachet aan het geheel en geeft u een prachtige blik in de nok van het dak. Naast de keuken is de bijkeuken gesitueerd met ruimte voor witgoedapparaten en de CV-installatie. Tevens is hier de achteringang. De vloeren van het huis zijn voorzien van vloerverwarming en betegeld met een lichte natuursteen, die consequent in alle ruimten van het huis is toegepast. Aan de voorzijde van het huis is een grote masterbedroom (circa 50 m2) gepositioneerd die vanuit de entreehal bereikbaar is. Deze heeft een eigen toilet en een separate badkamer, voorzien van alle denkbare luxe en is er ruimte gemaakt voor een royale inloopkast. 

Verdieping
Via de mahoniehouten trap in de woonkamer komt u op de verdieping. Een ruime overloop biedt u toegang tot de aanwezige slaapkamer, de ruimte aan de IJsselmeerzijde en de aanwezige vide. Door de toepassing van heel veel glas in de kopgevels en in het dak is een zeer lichte en prettige ruimte ontstaan. Aan de voorzijde - dit is de woonkamer (circa 70 m2) met het allermooiste uitzicht - kijkt u uit over het IJsselmeer. Bijna niet voor te stellen, zo indrukwekkend, en elke dag - door de seizoenen en ons klimaat - weer anders. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als atelier, slaapkamer of tv-kamer. Het plafond is voorzien van energiezuinige led-verlichtingsarmaturen die ook in de donkere dagen zorgen voor aangenaam en natuurlijk licht. Aan de zijkant is een grote slaapkamer met een vloeroppervlak van circa 30 m2. Tevens heeft deze slaapkamer een eigen badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en separaat toilet. Er is uiteraard de mogelijkheid om op de verdieping een tweede slaapkamer te realiseren ter plaatse van de ruimte aan de voorzijde.
 
Atelier / studio / garage
Naast het huis ligt een atelier/ studio met garage. Dit gedeelte is gebouwd in 2007 en is in gebruik geweest als fotostudio. Aan de Zeedijkzijde treft u een grote garage (45 m2) met capaciteit voor één auto. Ook is er ruimte voor een werkbank en het opbergen van gereedschap. Naast de garage bevindt zich de voormalige studioruimte (circa 50 m2). Grote schuifdeuren kunnen de gevel van buitenaf volledig verduisteren. De studio bestaat uit drie ruimten. In het midden de studio voorzien van houten kolommen die uit de 15e eeuw stammen. De ruimte is circa 7 meter hoog en alle voorzieningen voor studiofotografie zijn aanwezig. Loopt u door dan is er een kantoorruimte annex keuken (30 m2) met een trap naar de bovengelegen zolderkamer, douche en toilet. Tussen de garage en de studio is de entree met meterkast. Tevens is er een trapopgang naar de verdieping boven de garage. Hier bevindt zich een opbergruimte met de CV-installatie.
 
Buiten
Rondom het huis is een heerlijke tuin aangelegd. Ook hier zijn alleen de beste materialen toegepast en is de tuin volledig ingericht met prachtige planten. Aan de achterzijde ligt het huis aan de Dijkvaart (Fries: Dykfeart). Er is een ligplaats, dus u kunt vanaf uw huis meteen vertrekken om naar Makkum te varen en van de watersport te genieten. 
 
Gaast
Gaast is van oorsprong een oud vissersdorp. Bekend is dat inwoners van Gaast betrokken waren bij de walvisvaart. Lange tijd was in de huizen een steen ingemetseld met de afbeelding van een walvis. Van 1913 tot 1941 was er in Gaast een reddingstation van de NZHRM, om schepen in noodhulp te bieden op wat toen nog de Zuiderzee was. De Dykfeart (Dijkvaart) loopt achter de kleine kern van het dorp langs. Werd Gaast voorheen bevolkt door jagers, schippers en matrozen, nu verdienen de meeste inwoners de kost in de agrarische sector.

*English*

Newly built villa in the picturesque village of Gaast
On the Zeedijk in the picturesque village of Gaast, on the banks of the IJsselmeer, you will find this captivating, newly built villa. The house stands on a plot of around 1,273m2, and consists of a main house and an adjacent studio with garage. The house was built completely new in 2015 and with great attention to detail, and is now awaiting its first residents! During construction, no concessions were made with respect to the quality of the finishing work and luxury. The design was drawn up by Architectenbureau Markus. Because of its location on the dike, there is also a large living room on the first floor with a guaranteed magnificent view out onto the IJsselmeer. This view is almost unobtainable anywhere!

You reach the house via the Zeedijk. It’s located on the corner of the street and immediately gives a well-kept impression. You park your car in front of the large garage, or on the driveway right in front of the house. A generous entrance gives you access to the house. Here you will find the spacious entry hall, naturally with a toilet, meter cupboard and wardrobe, and access to the master bedroom. If you continue, you come upon the living area with the living room on the left-hand side. On the right is the position where the kitchen can be realised. The highlight in this house is the impressive staircase connecting the ground floor to the first floor. The staircase is made of mahogany and the stylish lines are a feast for the eyes. The kitchen area is equipped with all the provisions necessary for realising a kitchen. All of the piping has been installed, giving you the freedom to decide for yourself what sort of kitchen you would like. Adjacent to the kitchen is the garden room, a pleasant room with a large, high void. Sturdy tie rods give the whole a distinguished air and a superb view of the peaked roof. There is a utility room next to the kitchen, and this is also where the back door is located. The home is equipped with underfloor heating and is tiled with a light natural stone used consistently throughout the whole house. The master bedroom is at the front of the house and has its own toilet, a separate bathroom and space for a generous walk-in wardrobe. The mahogany staircase in the living room leads to the first floor. A spacious landing gives access to the existing bedroom, the space on the IJsselmeer side, and the void. A lot of glass has been used in the front façades and in the roof, creating a very light and pleasant space. The front looks out over the IJsselmeer. It’s an almost unimaginably impressive view, and thanks to the seasons and the variable Dutch climate, it’s different every day. This space can also be used as a studio, bedroom or television room. There is a large bedroom to the side, with its own bathroom equipped with a shower, double basin and a separate toilet. Naturally, there is also the option of realising a second bedroom in the open space at the front of the house on this level.

Adjacent to the house is a studio with a garage. This part was built in 2007 and has been used as a photographic studio. On the Zeedijk side there is a large garage with room for a car and storage. The former studio space is next to the garage. Large sliding doors can completely shade the façade from outside. The studio consists of three spaces. In the middle is the studio with its wooden pillars dating back to the 15th century. The space is high and is equipped with everything necessary for studio photography. From there you enter an office area adjoining a kitchen, with a staircase leading up to the attic room, shower and toilet. The entrance with meter cupboard is between the garage and studio. There are also stairs to the floor above the garage, which contains a storage area and central heating system.

The house is surrounded by a wonderful garden. The house backs onto the Dijkvaart and has its own berth, enabling you to take to the water right from your house, to enjoy sailing and other water sports.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.700.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2015 Bouwjaar toelichting Atelier 2008 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, aan vaarwater en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 285 m² Perceeloppervlakte 1273 m² Externe bergruimte 125 m² Inhoud 1250 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 25-09-2027 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel en elektrische boiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel, vloerverwarming geheel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel C.V.-Ketel Gasketel uit 2015, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water en met vliering Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie Parkeeroppervlakte 46 m² (900 bij 520) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Tentdak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Toelichting onderhoud binnen Volledig afgebouwd behalve keuken Onderhoud buiten Uitstekend Toelichting onderhoud buiten Volledig nieuw Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Rookkanaal, Schuifpui, Frans balkon, Dakraam, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Gaast Sectie A Perceelnummer 1644 Oppervlakte 1273 m² Eigendomssituatie Zie akte
Route van naar Zeedijk 3, 8757 JV Gaast

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring