Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Project Heech Staete in Heeg 8621

Project Heech Staete

8621 Heeg
Prijs op aanvraag

Omschrijving

For English version see below

In Heeg, het hart van Frieslands merengebied, is een uniek en exclusief project gestart. Het summum waar werken, wonen en recreëren elkaar ontmoeten: Zeer fraaie design woon/werk boerderijen op een vrij te kiezen ruim bemeten perceel vanaf ongeveer 1.500m2 grond aan open vaarwater. Uniek gelegen aan de
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 100 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Verkopende makelaar

Jim Reerink

Omschrijving

For English version see below

In Heeg, het hart van Frieslands merengebied, is een uniek en exclusief project gestart. Het summum waar werken, wonen en recreëren elkaar ontmoeten: Zeer fraaie design woon/werk boerderijen op een vrij te kiezen ruim bemeten perceel vanaf ongeveer 1.500m2 grond aan open vaarwater. Uniek gelegen aan de rand van het dorp Heeg direct aan eigen vaarwater en in open verbinding met het één van de grootste binnenmeren van Europa: het Heegermeer en de uitgestrekte Fluessen. En een verbinding met het IJsselmeer en de Wadden. Een droom in het hart van hét watersportcentrum van Friesland… 

Heech Staete is een uniek project waarin werken, wonen én de liefde voor watersportrecreatie perfect gecombineerd kunnen worden. Heech Staete biedt verschillende en verrassende ontwerpen. Of uw voorkeur nu uit gaat naar karakteristiek, modern of markant, er is altijd een woon-/werkboerderij die past binnen uw wensen én bij uw activiteiten. Vanuit uw multifunctionele boerderij heeft u een blijvend vrij en wijds uitzicht over het waterrijke gebied. Dit garandeert privacy en brengt een unieke flora en fauna tot aan de deur.

Het project
Midden in de hart van het watersportcentrum van Friesland – in Heeg, aan de vaart tussen IJlst en Woudsend (de Wyde Wimerts) – aan eigen vaarwater in open verbinding met het Heegermeer, is een bijzonder project in ontwikkeling. Op totaal twintig hectare worden ongeveer dertig luxe woon/werkboerderijen ontwikkeld op kavels van minimaal 1.500 m². Een aanzienlijk deel van de kavels ligt aan een eigen vaart. Tussen deze vaart en de Wyde Wimerts ligt een plas- en dras natuurgebied. Dit is in mandelig eigendom van de aanliggende kavels. Alle boerderijen hebben ‘bedrijvigheid’ als hoofdfunctie. Het is mogelijk om bij de boerderij een woonbestemming aan te vragen.

De boerderijen worden naar eigen wens en budget ontworpen, passend binnen de eisen van het bestemmingsplan en bijbehorende beeldkwaliteitsplan. Er zijn inmiddels drie boerderijen gerealiseerd, die beschikbaar zijn voor bezichtigingen. Deze boerderijen zijn ontworpen door architect Studio SKA, evenals de twee in ontwikkeling zijnde boerderijen.

Het ontwikkelproces
Alle kopers kunnen worden begeleid door Sure Vastgoed BV. Sure Vastgoed zal u bij de hand nemen vanaf het formuleren van uw Programma van Eisen op basis van het beschikbare budget. Sure zorgt voor de communicatie tussen koper en de architect, constructeur en installateur voor de planvorming tot en met de bouwaanvraag. Hierna zal Sure de aanbesteding van aannemer voor u uitvoeren en de bouwbegeleiding verzorgen.
Door deze werkwijze kan het gebied ontwikkeld worden naar de wens van de gebruikers maar blijft de kwaliteit van de gehele ontwikkeling gegarandeerd.

Studio SKA is een onderscheidend architectenbureau, dat in staat is om duurzame en energieneutrale boerderijen te ontwerpen, passend binnen de omgeving met groot oog voor detail en materiaalgebruik.
Studio SKA is als projectarchitect volledig op de hoogte van de kansen en mogelijkheden van het project en is in staat om vlot diverse ontwerpen en indelingsopties uit te werken in heldere tekeningen en 3D visualisaties.

- De kavels zijn beschikbaar vanaf € 150 per m2, exclusief btw.
- De boerderijen worden gebouwd vanaf circa € 240.000, exclusief btw.
Project Heech Staete
Heech Staete is a unique project; Country Houses designed to perfectly combine work, residency and the love of water. Heech Staete offers a variety of refreshing designs. Be your preference classic, modern or robust, there is sure to be an apt design tailored to your needs and wishes. The multifunctional country house guarantees free and wide views over the stunning surroundings. Privacy, flora and fauna, right on your doorstep.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning woonboerderij Type woning vrijstaande woning Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 1500 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Carport Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Wonen en werken Huidige bestemming Werken kan omgezet worden wonen Kadastrale gegevens Oppervlakte 1500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Project Heech Staete, 8621 Heeg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.