Nieuwbouw & Projecten

Of u nu een projectontwikkelaar, ontwikkelende bouwer of (particuliere) belegger bent in vastgoed, bij nieuwbouwprojecten en beleggingsobjecten komt heel wat expertise om de hoek kijken. Vooral als u een midden, het hoge en het ultrahoge segment wilt aanspreken. Wat vraagt de veeleisende consument tegenwoordig? Hoe wordt een project goed in de markt gezet? Welke prijsstrategie wordt er gehanteerd? Hoe zet u projectbranding op de juiste wijze in? Hoe creëert u een moderne, eigentijdse en ideale lay-out? Hoe zorgt u voor een ultieme match tussen vastgoed en de lifestyle van de kopers? En hoe bereikt u deze (internationale) kopers?

Vastgoedmarketeer en uw vertrouwde makelaar/adviseur

Sotheby’s International Realty® heeft als vastgoedmarketeer en grootste makelaarsnetwerk van de wereld een aantal decennia aan expertise in huis. Of het nu gaat om het optimaliseren van financiële rendementen op uw nieuwbouwproject of beleggingsobject wij zijn bij uitstek de partij die u als schakel kunt inschakelen om enerzijds feeling te hebben met de markt en anderzijds input te krijgen over vroegtijdige essentiële ontwerp- en investeringsbeslissingen. Wij worden ingeschakeld als integrale adviseur tijdens het gehele proces maar ook bij de start van salesactiviteiten. Onze grenzeloze service met bijna 1000 kantoren en ruim 22.000 makelaars wereldwijd stelt ons in staat om de gehele wereld te bereiken.

 


Wanneer neemt u contact op?

U kunt vanaf het allereerste begin op Sotheby’s International Realty® bouwen. Vaak komt het voor dat de makelaar pas bij sales activiteiten wordt ingeschakeld, hierdoor mist u veel relevante informatie die u geld had kunnen besparen of kunnen opleveren. Deze mismatch met de markt komt helaas maar al te vaak voor. Hierin verschilt onze aanpak ten opzichte van andere makelaars of vastgoedmarketeers. Of het nu om toplocaties gaat of upcoming locaties waar placemaking toegepast moet worden, wij geven u altijd een passend advies waarna u uiteraard altijd de mogelijkheid houdt een ander salesteam te selecteren.
Voor wie werken wij?

Wij werken voor een groot aantal gerenommeerde ontwikkelaars, beleggers en particuliere eigenaren in Nederland. In de meeste gevallen betreft het woningbouw in het midden, hoge en topsegment. Projecten variëren doorgaans van 10-100 woningen of appartementen. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar optimalisatie van hun financieel rendement, projectbranding, (internationale) marketingkanalen, place-making voor upcoming locaties en locatiebranding.


Op welke services kunt u rekenen?

Met de service van Sotheby’s International Realty® bereikt u de hele wereld. Al onze services zijn naar behoefte toe te passen op lokale, nationale en internationale markten, hierin adviseren wij u per project graag. Wij stellen u in staat om de hoogste added value voor uw project te bereiken, onze succesverhalen lichten wij graag toe. Wij bieden een breed pallet aan diensten aan, hieronder een kort overzicht:
- Marktinformatie, marktontwikkelingen en lifestyle & doelgroepanalyse
- Pricing management, looptijden en BAR en NAR rendementen
- Unieke projectbranding gecombineerd met Sotheby’s als betrouwbaar luxe lifestyle merk- Exclusieve internationale new development marketing binnen het Sotheby’s International® Keystone programma. Hierbij kunt u denken aan exclusieve samenwerkingen met Sotheby’s veilinghuis, displays van projecten op (internationale) events in o.a. Amsterdam, New York, London, Dubai en Hong Kong, adverteren op basis van Master Card bestedingspatronen en bespoke mailings naar de meest gefortuneerden clientèle in de wereld.

- Full service branded development concepten waarin een perfect custom gedesigned vastgoedproduct als lifestyle neergezet wordt compleet met conciërge services zoals een doorman, private lobby voor bewoners, spa & gym etc. in samenwerking met bekende designers, marketingbureaus en vastgoedbeheerders.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring