Mijn favorieten

SAMENWERKINGSPARTNERS
Netherlands Sotheby’s International Realty werkt nauw samen met Redres Rentmeesters en Erfgoedexperts en DVC-Taxaties. Door op deze manier de krachten te bundelen, kunnen we nog meer uiteenlopende en uitstekende diensten aanbieden.


Waar voelt u zich het meest thuis?

  • Netherlands Sotheby’s International Realty (Internationaal & exclusief, hoogste segment (Wereldwijd)
  • Redres Rentmeesters en Erfgoedexperts (Monumentaal erfgoed & bijzonder wonen, midden en hoger segment (Landelijk)
  • DVC Taxaties


Redres Rentmeesters en Erfgoedexperts

Bemiddelt al ruim 15 jaar in monumentaal erfgoed, landelijk wonen en is actief als rentmeester op landgoederen en buitenplaatsen. Ook villa’s, landhuizen en woonboerderijen buiten de steden en dorpen behoren tot het portfolio. Mooi en bijzonder zijn de selectiecriteria voor het grote netwerk van kopers en verkopers. Bijzondere huizen verdienen speciale aandacht. Neem contact op met het team van Redres Rentmeesters en Erfgoedexperts in Hilversum. Zij adviseren u graag welke marketingtool past bij uw bijzondere bezit. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


DVC-Taxaties

DVC-Taxaties beheert, taxeert en bemiddeld bij vastgoed voor zowel particulieren, instellingen, als rechtspersonen. DVC heeft een brede kennis, groot netwerk en landelijke expertise van de (zorg)vastgoedmarkt. Als rentmeesters adviseren en taxeren zij op het gebied van onder andere grondzaken, grondbeleid, overdracht van eigendom, onteigeningen, erfpacht, planschade(vergoeding), waardering van vastgoed, fiscale aspecten, planologische vraagstukken en bestemmingswijzigingen. Benieuwd wat DVC Taxaties & Rentmeesters voor u kan betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen