Mijn favorieten

Deskundigheid bij taxeren

Nederland is rijk aan bijzondere gebouwen en woningen. Wij weten als geen ander de kwaliteiten en potentie van deze bijzondere woningen en gebouwen te herkennen. Voor ons is het de gewoonste zaak van de wereld de unieke eigenschappen, historie en de daarmee samenhangende waarde te bepalen. Wij werken daarbij transparant, integer, onafhankelijk en professioneel. 

Taxaties

Of het doel van de taxatie nu een marktwaarde, beleggingswaarde, residuele waarde of een herbouwwaarde ten behoeve van de verzekering, of een BRIM-aanvraag is, een standaardtaxatie bestaat niet. Om bijvoorbeeld een restauratie of herontwikkeling financieel inzichtelijk te maken is naast kennis van de markt, natuurlijk ook kennis op monumentaal, bouwkundig, juridisch en fiscaal gebied onmisbaar. Wij zijn in staat om voor hele unieke gebouwen de (on)mogelijkheden te zien, vanuit de identiteit, de markt, typologie en details van het gebouw. Mogelijkheden die leiden tot een waardig voortbestaan. Uw input en die van ons vertalen wij in een taxatie. Wij hebben met ruim een decennium ervaring een brede kennis, een groot netwerk en een landelijke expertise van de woning en commerciële vastgoedmarkt opgebouwd. Wij zetten onze deskundigheid en jarenlange ervaring in, op het gebied van herontwikkeling en bouwkundige kennis. Wij beschikken inmiddels over een flinke referentielijst met, stuk voor stuk, bijzondere objecten die zijn getaxeerd.

Gedegen marktkennis

Met name de taxatie van exclusief onroerend goed vraagt om gedegen marktkennis. In dit segment kan niet worden volstaan met een analytische benadering op basis van perceelgrootte, inhoud en woonoppervlak. Juist aspecten als locatie, architectuur en monumentenstatus bepalen hier mede het waarde niveau van het object. Daarnaast dient waarde toegekend te worden aan voorzieningen als additionele zaken, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een zwembad, sauna, tennisbaan, gastenverblijf, atelier, aanlegplaats of paardenbak/-stallen.

Unieke objecten

Aangezien het in ons segment van de markt, bijna altijd handelt om unieke objecten, ontbreekt op lokaal niveau veelal een referentiekader. Kennis van zaken van soortgelijke onroerende zaken op regionaal-, landelijk of zelf internationaal niveau, is hierbij onontbeerlijk.

Benieuwd wat Netherlands Sotheby's International Realty voor u kan betekenen?

Wilt u meer informatie over taxaties? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)88 37 47 000, wij informeren u graag!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring