Verkoop uw huis succesvol

Met Netherlands Sotheby's International Realty kiest u voor de beste makelaar in exclusief onroerend goed van Nederland en de beste vastgoedmarketeer met het grootste nationale en internationale netwerk. Met ruim een decennium ervaring hebben wij diverse succesvolle transacties tot stand gebracht. Dit doen wij door het persoonlijk inspireren van geïnteresseerden en het verleiden van potentiële kopers. Zo verzilveren wij een optimale opbrengstwaarde voor u als verkoper of eigenaar. Bij ons vindt u het mooiste en meest bijzondere woningaanbod. Wij  gebruiken een onderscheidend marketingconcept dat wereldwijd grote impact heeft, zowel online als offline. Onze geschiedenis, passie, kennis en ervaring vormen de basis voor onze grenzeloze service.

Matching

Het vinden van de juiste match doen wij met veel aandacht en persoonlijk contact, met u en potentiële kopers. Wij zetten ons in om de juiste koper voor uw eigendom te vinden, zowel lokaal, nationaal als internationaal. Wij werken met een groot databestand van geïnteresseerden en potentiële kopers, dat in de loop van de jaren zorgvuldig is opgebouwd.

 

Exclusief aanbod

Wij selecteren ons aanbod op uitstraling, locatie en bijzondere eigenschappen. Wij focussen ons op de markt van het hogere segment luxe woningen zoals villa’s, grachtenpanden, benedenhuizen, monumenten, landhuizen, landgoederen, kastelen, appartementen, penthouses, lofts, moderne architectuur en nieuwbouwontwikkelingen.

 

Collegiale opdracht

Het kan voorkomen dat uw woning al enige tijd te koop of te huur staat bij uw makelaar en de lokale markt het niet oppakt. Wij kunnen uw woning dan in ons (internationale) aanbod opnemen om zo de afzet weer te stimuleren. We werken hiervoor indien gewenst collegiaal samen met uw bestaande makelaar.

 

Expertise

Bij Sotheby’s International Realty® werken zeer ervaren professionals samen om de eeuwenoude traditie van Sotheby’s voort te zetten ten behoeve van de verkoop van uw woning. Ons doel is om het meest optimale resultaat voor u te bereiken.

 

Achtergrond

Onze experts hebben naast affiniteit met vastgoed een brede particuliere en zakelijke achtergrond variërend van makelaardij, taxaties, bouwhistorie, kunstgeschiedenis, architectuur, bouwkunde, projectontwikkeling, marketing, sociale media, fotografie en video.

 

Exclusief aanbod

Wij selecteren ons aanbod op uitstraling, locatie, bijzondere eigenschappen en focussen ons op de markt van het hogere segment luxe woningen zoals villa’s, grachtenpanden, benedenhuizen, monumenten, landhuizen, landgoederen, appartementen, penthouses, lofts, moderne architectuur en nieuwbouwontwikkelingen.

 

Grenzeloze service

Ook door onze persoonlijke aanpak en onze service, waarbij u als klant centraal staat onderscheiden wij ons in de markt.

 

Marketing

Door onze ongeëvenaarde lokale, nationale en internationale marketing, zijn wij in staat elke gewenste doelgroep te bereiken.

 

Wereldwijde exposure

Het bijzondere aanbod wordt door het Sotheby’s International Realty® netwerk verspreid via maar liefst 150 kanalen wereldwijd. Deze kanalen zijn te vinden bij de vastgoedpagina’s van onze strategische mediapartners en gespecialiseerde vastgoedwebsites. De online beleving en het bereik, met meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand van www.sir.com laat de concurrentie ver achter zich.

 

Mediapartners

Exclusieve en strategische partnerships met belangrijke (inter)nationale merken zoals: Apple, ELLE, NYT, WSJ, FD en Residence zijn belangrijke sleutel tot succes. Onze goede contacten bij gerenommeerde nieuwsmedia hebben veel uitzonderlijke en succesvolle exposure opgeleverd bij objecten die bij ons in verkoop waren.

 

Verkoopformule

Als makelaar én vastgoed-marketeer starten wij met een zorgvuldige analyse van uw woning. Op die manier kunnen wij samen met u de juiste verkoop- en marketingstrategie bepalen en geïnteresseerden zo goed mogelijk informeren.

 

Plan van aanpak

Stille verkoop of juist maximale exposure, alles kan! Wij adviseren u altijd uitgebreid op het gebied van de verkoopmarketing. Standaard maken wij een pakkende online-presentatie, met inspirerende foto’s, video en een luxe prospectus van uw woning. Deze plaatsen wij op onze internationale en/of nationale website en indien gewenst op funda.nl. Ook matchen wij het object met potentiële kopers in ons netwerk en onze database.

 

Verkoopproces

Binnen iedere fase van het verkoopproces kunt u vertrouwen op onze expertise en onderhouden wij intensief contact met kopers en verkopers om het meest optimale resultaat voor u te bereiken.

 

Exclusief aanbod

Wij selecteren ons aanbod op uitstraling, locatie, bijzondere eigenschappen en focussen ons op de markt van het hogere segment luxe woningen zoals villa’s, grachtenpanden, benedenhuizen, monumenten, landhuizen, landgoederen, appartementen, penthouses, lofts, moderne architectuur en nieuwbouwontwikkelingen.

 

Collegiale verkoop

Het kan voorkomen dat uw woning al enige tijd te koop, of te huur, staat bij uw makelaar en de lokale markt geen koper heeft opgeleverd. Wij kunnen uw woning dan in ons (inter)nationale aanbod opnemen, om uw huis bij andere potentiële kopers aan te bieden en de verkoop kans aanzienlijk te vergroten. We werken hiervoor indien gewenst collegiaal samen met uw bestaande makelaar.

 

Private sale

Het meest uitzonderlijke vastgoed in Nederland vraagt niet zelden om zeer discrete marktbenaderingen. Onze ervaring met ’Private Sale’ heeft ervoor gezorgd dat wij in Nederland de experts op het gebied van “black box matching” zijn geworden. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een exclusieve marktbenadering ontwikkeld dat in deze behoefte voorziet. De eeuwenoude principes die Sotheby’s gebruikt bij het veilen van kunst en antiek, hebben wij vertaald naar een Private Sale concept. Uw privacy en een succesvolle verkoop gaan hierbij hand in hand.


Sell your home with us!

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw woning met Netherlands Sotheby’s International Realty? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via het landelijke telefoonnummer +31 (0)88 37 47 000 of ons kantoor in Amsterdam: +31 (0)20 20 80 020 wij informeren u graag!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring