Mijn favorieten

Netherlands Sotheby's International Realty

Bij Sotheby’s International Realty® werken zeer ervaren professionals samen om de eeuwenoude traditie van Sotheby’s in te zetten ten behoeve van de verkoop van uw woning. Wij werken voor bijzondere opdrachtgevers in bezit van een mooie woning met als doel het bezit op een optimale manier te verzilveren. Netherlands Sotheby’s International Realty bestaat uit een enthousiast team onder leiding van Jim Reerink en Marianne Joanknecht.

Onze experts hebben naast affiniteit met vastgoed een brede particuliere en zakelijke achtergrond variërend van makelaardij, taxatie, bouwhistorie, kunstgeschiedenis, architectuur, bouwkunde, projectontwikkeling, marketing, sociale media, fotografie en video. Wij onderscheiden ons in de markt door onze persoonlijke aanpak en onze grenzeloze service waarbij u als klant centraal staat.

Netherlands Sotheby's International Realty

Jim Reerink
CEO
Jim Reerink
Jim is in 1995 beëdigd als makelaar taxateur en is al sinds begin jaren 90 werkzaam in het vastgoed zowel in woningen, bedrijfsmakelaardij, beleggingen, gecompliceerde taxaties, herontwikkeling en assetmanagement. Jim is een vastgoed man in hart en nieren en heeft een groot landelijk netwerk met een concentratie in Amsterdam, Utrecht, Den Haag ’t Gooi en de Vechtstreek. Relaties opbouwen en behouden, partijen bij elkaar brengen, onderhandelen en vervolgens het beste resultaat voor de klant realiseren is Jim’s passie.
Marianne Joanknecht
Managing Partner Amsterdam
Marianne Joanknecht
Marianne heeft als beëdigd makelaar & taxateur (sinds 1993) een passie voor onroerend goed, is daadkrachtig, kan goed onderhandelen, bezit veel plaatselijke kennis en een groot netwerk in en rond Amsterdam waar zij tevens Rechten aan de UvA studeerde. Zij kent de stad als geen ander en weet alles over elke buurt, de goede scholen, de leuke boetiekjes en waar je lekker kunt eten.
Vincent Bakker MSc
Marketing Manager, K-RMT®
Vincent Bakker MSc
Sinds 2012 werkt Vincent aan het samensmelten van ‘Old & New School’ vastgoedmarketing. Met gevoel voor feeling en een MSc Real Estate doorgrond hij de vastgoedketen op zowel object als corporate niveau, van conceptontwikkeling en branding, bouw- en verkoopproces tot beleggen. Op zijn 9de verkocht hij de eerste advertenties voor zijn eigen schoolkrant.
Gijs den Hollander
Sales Associate, Brabant
Gijs den Hollander
Gijs is als jurist sinds 1999 werkzaam in de makelaardij in het hoge segment in Brabant. Gijs is geregistreerd makelaar - taxateur. Het mooiste van het vak vindt hij een verkoop tot stand brengen waarbij zowel verkopers als kopers helemaal tevreden zijn. Zijn passie is naast het aan- en verkopen van mooie woningen vooral het wedstrijdzeilen en skiën in diepe sneeuw.
Alexander Pander
Sales Associate
Alexander Pander
Vanaf jongs af aan is Alexander werkzaam geweest bij verschillende vastgoedkantoren in Amsterdam zowel in bedrijfsmakelaardij en projectontwikkeling. Door zijn passie te volgen in het woningvastgoed is hij sinds 2018 werkzaam bij Sotheby's Realty waar hij zich bezig houdt met het optimaliseren van verkoop- en verhuur processen, plus het adviseren van vastgoedeigenaren.
Marian Duurland
Office Manager, K-RMT®
Marian Duurland