Netherlands Sotheby's International Realty

Bij Sotheby’s International Realty® werken zeer ervaren professionals samen om de eeuwenoude traditie van Sotheby’s in te zetten ten behoeve van de verkoop van uw woning. Wij werken voor bijzondere opdrachtgevers in bezit van een mooie woning met als doel het bezit op een optimale manier te verzilveren. Netherlands Sotheby’s International Realty bestaat uit een enthousiast team onder leiding van Jim Reerink en Marianne Joanknecht.

Onze experts hebben naast affiniteit met vastgoed een brede particuliere en zakelijke achtergrond variërend van makelaardij, taxatie, bouwhistorie, kunstgeschiedenis, architectuur, bouwkunde, projectontwikkeling, marketing, sociale media, fotografie en video. Wij onderscheiden ons in de markt door onze persoonlijke aanpak en onze grenzeloze service waarbij u als klant centraal staat.

Netherlands Sotheby's International Realty

Jim Reerink
CEO
Jim Reerink
Jim is in 1995 beëdigd als makelaar taxateur en is al sinds begin jaren 90 werkzaam in het vastgoed zowel in luxe woningen, bedrijfsmakelaardij, beleggingen, gecompliceerde taxaties, herontwikkeling en assetmanagement. Jim is een vastgoed man in hart en nieren en heeft een groot landelijk netwerk met een concentratie in Amsterdam, Utrecht, Den Haag ’t Gooi en de Vechtstreek. Relaties opbouwen en behouden, partijen bij elkaar brengen, onderhandelen en vervolgens het beste resultaat voor de klant realiseren is Jim’s passie.
Marianne Joanknecht
Managing Partner Amsterdam
Marianne Joanknecht
Marianne heeft als beëdigd makelaar & taxateur (sinds 1993) een passie voor onroerend goed, is daadkrachtig, kan goed onderhandelen, bezit veel plaatselijke kennis en een groot netwerk in en rond Amsterdam waar zij tevens Rechten aan de UvA studeerde. Zij kent de stad als geen ander en weet alles over elke buurt, de goede scholen, de leuke boetiekjes en waar je lekker kunt eten.
Gijs den Hollander
Sales Associate, Brabant
Gijs den Hollander
Gijs is als jurist sinds 1999 werkzaam in de makelaardij in het hoge segment in Brabant. Gijs is geregistreerd makelaar - taxateur. Het mooiste van het vak vindt hij een verkoop tot stand brengen waarbij zowel verkopers als kopers helemaal tevreden zijn. Zijn passie is naast het aan- en verkopen van mooie woningen vooral het wedstrijdzeilen en skiën in diepe sneeuw.
Katya Koopmans-Kirillova
Sales Associate, Specialist Russian Clients
Katya Koopmans-Kirillova
Katya is afgestudeerd jurist en werkt sinds 2001 in het vastgoed. In Moskou startte zij als bedrijfsmakelaar. Toen zij naar Nederland verhuisde, ging ze werken bij een Nederlandse bank, actief in vastgoed equities en later werd zij werkzaam in internationaal luxe vastgoed. De wens van haar klant is haar hoogste prioriteit en door haar vasthoudendheid zorgt zij ervoor dat ze die wens ook vervult.
Alexander Pander
Sales Associate
Alexander Pander
Vanaf jongs af aan is Alexander werkzaam geweest bij verschillende vastgoedkantoren in Amsterdam zowel in bedrijfsmakelaardij en projectontwikkeling. Door zijn passie te volgen in het woningvastgoed is hij sinds 2018 werkzaam bij Sotheby's Realty waar hij zich bezig houdt met het optimaliseren van verkoop- en verhuur processen, plus het adviseren van vastgoedeigenaren.
Sanne van der Zaag
Sales Associate
Sanne van der Zaag
Sanne is afgestudeerd jurist. Ze ontdekte haar passie voor vastgoed en makelaardij op het notariskantoor waar ze werkzaam was. Zij is nu bezig met de opleiding Vastgoed en Makelaardij. Sanne is sociaal, enthousiast, klantgericht, accuraat en weet precies wat ze wil bereiken. "Not amazing but extraordinary" is haar motto.
Jocelyn Kotvis
Marketing & Accountmanger
Jocelyn Kotvis