Mijn favorieten

Ons team

Bij Sotheby’s International Realty® werken zeer ervaren professionals samen om de eeuwenoude traditie van Sotheby’s in te zetten ten behoeve van de verkoop van uw woning. Wij werken voor bijzondere opdrachtgevers in bezit van een mooie woning met als doel het bezit op een optimale manier te verzilveren. Netherlands Sotheby’s International Realty bestaat uit een enthousiast team onder leiding van Jim Reerink, Marianne Joanknecht en Jan-Willem Andriessen.

Onze experts hebben naast affiniteit met vastgoed een brede particuliere en zakelijke achtergrond variërend van makelaardij, taxatie, bouwhistorie, kunstgeschiedenis, architectuur, bouwkunde, projectontwikkeling, marketing, sociale media, fotografie en video. Wij onderscheiden ons in de markt door onze persoonlijke aanpak en onze grenzeloze service waarbij u als klant centraal staat.

Netherlands Sotheby's International Realty

Jim Reerink
CEO
Jim Reerink
Jim is in 1995 beëdigd als makelaar taxateur en is al sinds begin jaren 90 werkzaam in het vastgoed zowel in woningen, bedrijfsmakelaardij, beleggingen, gecompliceerde taxaties, herontwikkeling en assetmanagement. Jim is een vastgoed man in hart en nieren en heeft een groot landelijk netwerk met een concentratie in Amsterdam, Utrecht, Den Haag ’t Gooi en de Vechtstreek. Relaties opbouwen en behouden, partijen bij elkaar brengen, onderhandelen en vervolgens het beste resultaat voor de klant realiseren is Jim’s passie.
ir. Jan-Willem Andriessen
COO
ir. Jan-Willem Andriessen
Als erfgoedmakelaar is Jan-Willem een specialist in Nederland op het gebied van monumentaal erfgoed en moderne architectuur. Door zijn achtergrond en ervaring is hij altijd in heel Nederland op de hoogte van bijzonder vastgoed maar realiseert ook veel transacties in 't Gooi. Hij studeerde Architectuur en Real Estate & Housing aan de TU Delft.
Marianne Joanknecht
Managing Partner Amsterdam
Marianne Joanknecht
Marianne heeft als beëdigd makelaar & taxateur (sinds 1993) een passie voor onroerend goed, is daadkrachtig, kan goed onderhandelen, bezit veel plaatselijke kennis en een groot netwerk in en rond Amsterdam waar zij tevens Rechten aan de UvA studeerde. Zij kent de stad als geen ander en weet alles over elke buurt, de goede scholen, de leuke boetiekjes en waar je lekker kunt eten.
Vincent Bakker MSc
Marketing Manager, K-RMT®
Vincent Bakker MSc
Sinds 2012 werkt Vincent aan het samensmelten van ‘Old & New School’ vastgoedmarketing. Met gevoel voor feeling en een MSc Real Estate doorgrond hij de vastgoedketen op zowel object als corporate niveau, van conceptontwikkeling en branding, bouw- en verkoopproces tot beleggen. Op zijn 9de verkocht hij de eerste advertenties voor zijn eigen schoolkrant.
Nadine van Elst - Lanting
Kandidaat Makelaar, K-RMT®
Nadine van Elst - Lanting
Vanaf jongs af aan is Nadine geïnteresseerd in vastgoed, architectuur en design. De keuze voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij was dan ook een logische stap. Sinds 2013 is zij werkzaam bij ons kantoor. Momenteel houdt zij zich naast haar normale werkzaamheden bezig met het optimaliseren van het verkoopproces, haar ervaring als kandidaat makelaar komt hierbij goed van pas.
drs. Charlotte Prinsen
Sales Associate, Oost-Nederland
drs. Charlotte Prinsen
Stenen in welke vorm dan ook zijn altijd al een interesse van Charlotte geweest. Tijdens haar studie om ze in allerlei vormen en afkomstig uit verschillende tijden te bestuderen. Tijdens haar werk om ze te beoordelen op hun staat, waarde en uitstraling als geheel. Daarnaast vindt zij het een uitdaging om de juiste mensen, bij het juiste huis te vinden.
‘At your service’ zegt zij vanuit haar hart.